Naknerske jenter indre kjønnslepper

naknerske jenter indre kjønnslepper

lange og tynne. Hei De hvite klumpene er talgkjetler og er helt normalt. Er det normalt at de liksom ikke er så tynne og lange(ikke lange ned, men bortover) på en måte? Det er mange som er bekymret og ikke synes at underlivet deres er fint akkurat slik som.Jeg syns det er ekkelt og ubehagelig å ha så store hengende kjø er lange og liker ikke vise meg g må ofte rette på at de kommer. Så da lurer jeg på dette:. Slappe av og starte kayfovat av high-definition videokvalitet og perfekt lyd, som vil hjelpe deg til å stupe inn I boblebadet av erotiske fantasier.

Naknerske jenter indre kjønnslepper - Nett

Det er etterhvert flere og flere jenter som synes at kjønnet og kjønnsleppene de har er for store eller for uli. Men problemet er at den ene indre kjønnsleppen er større enn den andre. Jeg har noe hvitt som lukter vondt i kjønnsleppene mine, hva er det? Å utforske egen kropp og seksualitet er fint, trygt og bra for å finne ut hva en liker. Jeg kan berolige deg med at det er helt normalt at de indre kjønnsleppene er brunlig. . Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid). Hei, og takk for at du skriver til! Når en skal begynne å ha sex med andre enn seg selv, er det ikke uvanlig eller rart at en får negative tanker. Hva er egentlig positivt med lange/store kjønnslepper? Er det normalt med hår rundt rumpehullet når man er 15 år og jente!? Det er liksom greit på tissen, men jeg har det rundt rumpehullet også. Hei jente 15 år Takk for at du skriver til oss.

Naknerske jenter indre kjønnslepper - Normale

Det er også helt normalt. Kjønnsleppene mine "henger ut hva skal jeg gjøre? En av mine indre kjønnslepper er veldig lang, er dette vanlig? Jeg tror det kalles indre kjønnslepper men iallfall så er den ene myyye større en den andre den ene henger ut av vaginaen å det e ubehagelig å ekkelt pluss den har ett litt mørkere parti/mørkere flekk på seg. Jeg har små klumper i underlivet. Er det normalt å ha sånne kjønnslepper som jeg har? Jente 15 år, spørsmål hei. Dethos mange kan ogse er med kjønnslepper som med utseendet ellers,-de er veldig individuelle. Hei Takk for at du skriver til oss. Dette gjelder både størrelse, fasong og farge. Mine indre kjønnslepper er litt lillagrå-aktige og henger uttafor de ytre kjønnsleppene.(ca 5 cm når jeg drar forsiktig i dem) de er skrukkete og klistrer seg sammen. Hvis de blir infisert blir de hovne. Jeg er en jente på 15 som har noen spørsmål. Kan du please beskrive åssen kjønnsleppene gratis norsk sex chat stoya fleshlight til en jente på 15 år burde se ut på en måte, eller pleier å se ut? Jenter ser ulike ut - også i underlivet. Jeg shaver meg også på tissen. Jeg har fått en hudflik som henger utenfor kjønnsleppene og kan lukte utfloden gjennom buksa - er dette normalt? Er det normalt om de indre kjønnsleppene er litt brunlig på farge? Har et spørsmål om vagina og hvordan man ser ut nedentil. Takk for ditt spørsmål til. Hei Takk for at du skriver til!Du beskriver et helt normalt underliv. Er det normalt å barbere det bort? Stresser sykt med store kjønnslepper, er dette normalt? Jeg er veldig ukomfortabel med at jeg har stor klitoris og store indre kjønnslepper. Kjønnslepper, hei jente. Takk for at du skriver til oss! Utelukkende for din fornøyelse, hentet nettstedets ansatte en appetittvekkende, ærlig video fra eksklusive samlinger av verdens jordbær. Noen har store indre kjønnslepper. Det er blitt flere og flere jenter som synes at kjønnet og kjønnsleppene de har er for store eller.

0 kommentarer til “Naknerske jenter indre kjønnslepper

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *