Erotisk novelle anal kontaktannonser norge

erotisk novelle anal kontaktannonser norge

kvelden og av mangel på noe bedre å se på, drev jeg å leste kontaktannonser på en av de mange pornosidene. Nydusjet og kåt, hadde vasket meg godt nedentil. Kom å slikk meg ropte hun. Hun så forvirret på meg, så så hun ned på pikken min som sto som et spett.

Videos

Hooker gets strong outdoor fuck. Bildet på skjermen viste en dame som satt og spriket med bena, jeg kunne se en hårløs fitte, men det var ikke den som gjorde at jeg nesten mistet pusten. Klarere beskjed trengte jeg ikke, det var som ei kule for gjennom underlivet mitt og så brølte jeg med voldsom kraft ut i skogen da jeg gang på gang eksploderte dypt inni henne. Sa hun strengt og klasket Mari over rumpa. Jeg tittet på klokken, heldigvis bare en drøy time å vente, jeg hadde en ståpikk som verket etter utløsning. Jeg kommer igjen sa jeg, hun bare nikket. Jeg trakk kukken ut av fittehullet hennes og førte den opp mot baken. Hun smilte, men jeg klarte ikke smile tilbake. Kan du slikke meg igjen? Jeg heter Mari, jeg er en god venninne av Anita. Ikke så rart kanskje, for en gutt på 16, som har en 45 år gammel tante med kropp som en fotomodell. erotisk novelle anal kontaktannonser norge

Videos

Polish blonde teen loves the cock. For en herlig kukk du har! Jeg måtte spørre tante hvem det var, ho var dritsprek. N-nei fikk jeg stotret frem. Da hun snudde seg brått så hun hvordan jeg stirret. Jeg la meg tidlig den kvelden, kunne høre stemmen hennes når jeg runket. Jeg var blitt helt svimmel. Dagen etter våknet jeg erotisk novelle anal kontaktannonser norge av at hun sto ved siden av senga, fullt påkledd. Mari dro hjem og jeg måtte rekke toget. Jeg ble rød i hode da jeg kjente hvordan lemmet mitt presset mot buksen. Kommer hjem rundt. Sa Mari og dyttet meg bakover i sofaen. Sæden sprutet ut og traff henne på buksebenet. Her har det visst vært herrebesøk! Rød i hode snudde jeg meg og så rett inn i Maris nydelige øyne. Mmm stønnet hun og sank ned med hodet mot fitta hennes. Var det som du hadde forestilt deg? Hun strøk meg over brystet og nedover, så tok hun hendene sine bakover og knadde meg hardt på rumpa. Jeg vil høre mer hva du fantaserer om, hva gjør deg kåt? Den andre hånda tok tak i ballene mine og knadde de lett. Nå er du klar for verden, men er verden klar for deg! Åhhh Jeg kommer snart, vær så snill. Jeg skal hjelpe deg med den der, jeg sa hun og smilte. Jeg tittet opp og møtte tantes blikk der hun fremdeles satt å runket meg. Hun fortsatte behandlingen igjen. Jeg kom med en gang. Kjør kukken din inn! Hun dyttet meg vekk og snudde seg slik at hun sto på alle fire.

0 kommentarer til “Erotisk novelle anal kontaktannonser norge

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *